april 2016

På tur med Aina Tufte : )

 

 

Aina tar oss med på en tur fra gården og opp veien mot Skihytta, videre rundt ned mot Vikveien og ned til der de har lavvoen. Der blir det enkel bevertning og prat. Aina vil fortelle litt om de aktiviteter som skjer på gården. (http://tuftegard.no/) Møt opp til en hyggelig og interessant kveldstur onsdag 4.mai. Oppmøte kl. 18:00 på Tufte gård hvor det finnes gode parkeringsmuligheter.

https://horten.dnt.no/aktiviteter/832858/

 

Prøysen-kveld "Finn et strå å træ dom på" : )

 

 

I ord og toner gir Eli Rudland Næss og Thor Arvid Næss et innblikk i Alf Prøysens liv og diktning. Det blir opplesning av både morsomme og mer alvorlige fortellinger og stubber på ekte prøysenmål (Eli er født og oppvokst i Ringsaker). Publikum får synge med i viser som hører den lyse årstid til, akkompagnert på piano av Thor Arvid. Ekteparet hadde et liknende program for et fullsatt Horten bibliotek i februar. Historien om forfatteren er ikke forandret fra den gang. Men publikum vil få høre mange andre fortellinger og sanger. Kvelden arrangeres av Åsgårdstrand kirkes kulturkomité, og inngangsbilletten er på kr. 100 (Kun kontant ved inngangen) Vel møtt til en hyggelig og uformell kveld i Åsgårdstrand kirke!

Det blir en spennende besøk på kafemøte til Torsdag : )

Spennende besøk på kafemøte til Torsdag 28 April kl:19.00. GKS-kirken i Skien.  Dave Richards og Knut Tømmerbakk. .Enkel bevartning Så kom å bli med .Vi ser og opplever sterkt Den Hellige Ånds nærvær.

MARKEDSDAGER I TELEMARK FOR 2016:

MARKEDSDAGER I TELEMARK FOR 2016:

Kragerø, kl. 10-14: 26.mars, 30.april, 28.mai, 25.juni, 9.juli, 23.juli, 20.august, 24.september, 22.oktober, 17.desember. Skien: 17.desember: I tillegg vil mange være til stede under Mersmak i Skien 26.-27.august eller på Dyrskun 9.-11.september.

Det er lov å dele disse datoene med dine kontakter!

 

  • Dere leser også mer HER!  : )

 

 

 

 

(Foto/Facebook)

Katrine Sørland kommer til kjøpesenteret i dag : )

 

I dag , Lørdag 23 April,  så kommer selveste Katrine Sørland til AMFI-kjøpesenter på Stathelle. Sørland er en norsk modell, og tidligere Frøken Norge og programleder. (Les mer)

 

 

"IKKE MIN SKYLD" - Velkommen til Panelsamtale 26 April

Som dere ser av bildet over, er det panelsamtale i samarbeid med Reddesmå, som er knyttet til utstillingen "Hvis klær kunne fortelle". Fokuset er ansvaret som pålegges voksne i møte med barn som utsettes for krenkelser i eget hjem.

Dere er alle velkommen ved Bamble bibliotek og litteraturhus. Tirsdag 26 April, kl. 19.00 Adresse: Krabberødstrand 14, 3960 Stathelle  (Se kart HER)

 

(Bamble bibliotek )

På Søndag er det festmøte ved GKS i Skien - Velkommen! : )

 

I morgen Søndag 10 April, klokka 17.00, er det igjen festmøte ved GKS-kirken i Skien ( Gkskriken.no) . Det er Liv Mostert og Pastor Bjørn Thore Friberg som vil dele Guds ord. Gks lovsangsteam. Søndagsskole. Bønn kl:16. KAFE ETTET MØTE.

 

NB:  Dere ser hvor GKS-kirken ligger  HER!

 

 

(Foto/Gks)

, Skien

Vi har tidl hat en suksessblogg med mange tusen lesere/følgere. Vi håper også på suksess med denne nye bloggen Ta kontakt med oss på mail: telemark_2015@hotmail.com

Kategorier

hits