september 2015

Vil du gjerne på Høstfest???

 

Fra  Torsdag  17  til Lørdag  19  September, er det  igjen tid for Høstfest  i Horten-byen.  Det kan nettsiden selv skrive på sin egen side.

 

 

LES MER!

Siste dagen med Høstmarked og FÅRIKÅL ! : )

 

 

På Lørdag 19 September  er det siste dag med Høstmarked i Langesund.  Det er også Fårikålens dag. Det hele starter opp kl. 09.00 til 15.00. 

 

Det vil skje en del underholdning på markedet. Blant annet skal  "Det Nedsablede Compagnie" spille opp til dans  : )

 

 

 

 

 

 

Velkommen!  : )

Vil du møtte Trinny og Susannah? Kom på Strømmen Fashion Weekend!

 

 

- På  Torsdag 17, Fredag 18, og Lørdag 19 September,  er det igjen tid for  Strømmen Fashion Weekend.  Da har dere muligheten til å møtte selveste, Trinny og Susannah.

 

 

 

 

LES MER HER!

 

Foto: TV4

Det blir forestilling på Biblioteket - kommer du?

Bamble bibliotek sitt bilde.

 

Torsdagsarrangement 17. september kl. 11.30

Denne torsdagen kommer skuespiller Hanne Amalie Smedstad fra Teater Ibsen på besøk. Skuespilleren kommer med forestillingen «Radionostalgi». Forestillingen skal på turné og den har turnéstart hos Bamble bibliotek.

Med radioen som omdreiningspunkt tar Hanne Amalie Smedstad oss med på en reise tilbake til 1940-tallet fylt med musikk og humor. I forestillingen vil vi få oppleve alt fra Judy Garland til Lalla Carlsen.

 

Det er Bamble bibliotek som skriver dette på deres nettsider.....

 

 

Foto:  Facebook

 

Hjelp flyktningene - gi håp!

 

Det blir Israel-kveld - Velkommen!

 

På Torsdag 10 September, kl. 19.00,  kommer Charles Hansen Til GKS-kirken i Skien.. Han har Israel kveld.. Det kan kirken skrive på deres nettside.

 

Adressen er,  Gulsetvegen 81, 3718 Skien....

 

 

 

Foto: Facebook

 

Da har «Skrot-Tor» en ny auksjon! : )

 

-   Da har Tor Hylland,  bedre kjent som hele Norges «Skrot-Tor»,  en ny auksjon.  Det hele  vil finne sted  10 September, klokka 17.00 .  Hylland har en brukt- og antikkforretning  på Vallermyrene i Porsgrunn.   Adr, Bjørndalsveien 4.   

 

 

  • Sjekk  ut nettsiden til  Skrot-Tor  herher : )

 

 

 

 

Foto: Facebook

Det er igjen tid for Høstmarked! Kommer du? : )

Solkysten Langesund sitt bilde.

 

 

  • Det vil nå være  3 hele Lørdager med Høstmarked nede i Langesund.  5, 12, og 19 September. Det hele starter opp klokka 09.00 til 15.00.  Velkommen!  : )

 

Velkommen til Paneldebatt!

 

  • "Partilederdebatt Hvor går Bamble de neste 4 åra?". Paneldebatt med representanter fra alle de politiske partiene i Bamble.
    Tirsdag 8. september kl. 18.00 på Halen gård, Langesund. Debattleder er Tom Erik Thorsen - sjefredaktør i Varden. Enkel servering.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Varden

Vil du på GRATIS ute-KINO? : )

 

-  På Lørdag 5 Sept , kl. 22., er det igjen tid for ute-kino. En utrolig og gøy opplevelse utendørs. Det er filmen "Børning" som vil bli vist. Kom  å få det hele med dere på Horten Torg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Dmitry K Valberg)

, Skien

Vi har tidl hat en suksessblogg med mange tusen lesere/følgere. Vi håper også på suksess med denne nye bloggen Ta kontakt med oss på mail: telemark_2015@hotmail.com

Kategorier

hits