oktober 2015

Lørdagsspeilet

Lørdag kl.15:00
Kulturhuset Ælvespeilet, Porsgrunn
 
På utvalgte lørdager kan du oppleve spennende lokale artister i en trivelig og folkelig café-setting. Lina Holt ? Sang og gitar Andre Kassen ? Sax Espen Gjelstad Gundersen ? piano & musikalsk vert Billett kr. 100 kjøpes i døren.

Halloween-konsert!

 

 

 

Lørdag kl.16:00-18:00

Kantina på Menstad ungdomsskole, 3712 Skien
 
Halloween-kvelden starter lørdag kl 16 på Menstad ungdomsskole, der Gulset skolemusikk og Menstad skolekorps inviterer til en spennende konsert. Her kan du blant annet møte mumiens forbannelse, skumle pirater, de underjordiske og ridende spøkelser. De to korpsene stiller utkledd, og oppfordrer små og store til å starte Halloween-feiringen med fengende musikk.

Baptistkirken og i Pinsekirken - HalloVenn!

  • Lørdag kl.18:00
  • Baptistkirken, Skien og Pinsekirken Tabernaklet, Skien
 

 

Hjertelig velkommen til ?HalloVenn? kl 18.00-20.0 i Skien, både Baptistkirken og i Pinsekirken Tabernaklet. Det er samme arrangementet i begge kirkene for å få plass til enda flere barn! Kle dere ut i hyggelige kostymer og bli med. Det blir masse aktiviteter og mye godteri. Arrangementet er åpent for alle barn 5 år til og med 7. klasse. Arr.: Skien Baptistkirke og Pinsekirken Tabernaklet

HalloVenn Grenland

Lørdag kl.18:00-20:00
Skjærgårdshallen
Langesund, Bamble
Velkommen til Hallovenn - et positivt alternativ til Halloween-feiringen 31.oktober kl 18-20. Kjempeparty med karneval! Kle deg ut som prinsesse, sjørøver eller et dyr (ikke hekser og ondskapsfulle skapninger). Enda flere hoppeslott-aktiviteter og andre morsomme saker - mindre køer enn i fjor! Enda mer godterier!! :D For alle på barneskolen! Inngang: kr 50,- (voksne gratis)

Halloween i Brekkeparken

 

Lørdag 31. oktober inviterer vi igjen til høstens skumleste aften, og til arrangementet Skrekkeparken - trolldom og magi i Brekkeparken i Skien. Brekkeparken blir åpen for feiring av Halloween lørdag 31. oktober kl 1600 - 2100.

 

Første del (1600 - 1900) er beregnet på de minste barna, opp til 10 år. Den siste delen av kvelden blir det skumlere, og beregnet på litt større barn. Arrangementet går i regi av Telemark Museum, Barnas Turlag i Skien,

 

representert med besteforeldregenerasjonen, støtter opp. Parken vil bli opplyst med fakler, og du risikerer å møte spøkelser, zoombier og andre skremmende vesen. Inne i hovedbygningen er det fare for at Den

 

Grå Dame dukker opp. Det blir bålpanner med steking av pinnebrød, servering av saft og kaffe. Se mer om arrangementet her: Skrekkeparken

Stort Antikk og Bruktmarked på Gimsøy

 

Lørdag 31. oktober kl.11:00-16:00

Thor Bunkholtsvei 15 - Skien

 

Lørdag 31 okt er det nytt koselig marked hos Antikk & Curiosa ved Gimsøy Kirke, Thor Bunkholtsvei 15 - Skien. Åpent 11-16. Vi er denne gang både inne og ute hvor det blir et variert utvalg av antikviteter, malerier, vinyl, brukt, bøker, retro, vesker, smykker, mynter, m.m. Salg av vårruller, kaffe og kaker. Gratis inngang - God parkering.

 

Vil DU på Halloween-PARTY? : )

 

 

  • I dag er det tid for Halloween-fest  i Lunde (Telemark): Pensjèn Retro Cafe og Bar, Hovedgata 42, 3825 Lunde: Du kan lese mer HER!  : )

 

 -  Fra kl. 21.00-02.00  - FRI INNGANG! Overaskelse i baren for fantasifull utkledning!

I dag har Tommy og Vidar sin egen brukthandel hjemme - Velkommen! : )

 

I dag har to gutter, Tommy og Vidar, sin egen brukthandel hjemme i det fri  i Skien.  Kom gjerne og titt om du er i nærheten. Det hele vil være åpent i dag  fra  12.00-14.00, og fra klokka 16.00 -18.00. 

 

Det er guttenes mor  Torill Erdal som annonserer brukthandelen på sin side egen side her. Det vil også bli solgt hjemmelaget brus.

Dere er alle Velkommen!  : )
 
Se adresse:  Stathellegata 9, 3732 Skien

 

 

 

 

 

 

Foto: Torill Erdal

Hvilke konserter er det på Wrightegaarden i dag?

 

 

  • Hvilke konserter er det på  Wrightegaarden i dag? Du leser mer her!

Vil du på Boligmessse i dag? Du er velkommen! : )

"Gjør din bolig bedre"- Boligmessen er i Skienshallen. Inspirasjon, produktnyheter, trender, messetilbud, faglig foredrag, barnepark, råd og tips. Lørdag og søndag kl.

 

12 kan du møte opp ved foredragsscenen og stille Otto "Sinnasnekkern" spørsmål ? han svarer i plenum så flere kan lære det samme som deg.

 

 

Du leser mer her

 

 

 

 

Foto:Skien fritidspark

Vil du en tur på bruktbutikk i dag? Velkommen! : )

I dag  Fredag 9 September,  har sønnene til  Torill Erdal Tommy og Vidar,  bruktbutikk utenfor huset der de bor i Skiens-området..
Det vil selges leker og hjemmelaget brus. Det hele vil skje fra klokka 15.00 til  18.00  
Dere er alle Velkommen!
 
Se adresse:  Stathellegata 9, 3732 Skien
Foto: Torill Erdal

Matdag på Midgard i HORTEN! 

Midgard historisk senter har gått sammen med lokale matprodusenter- og entusiaster for å presentere en vandring gjennom norsk mathistorie.

På matdagen får du oppleve ulike typer mat fra forskjellige tidsepoker, med informasjon og formidling om hva man har spist i Norge de siste 1000 ? 1500 årene, matproduksjon og tilberedning.

Det vil også være forskjellige aktiviteter publikum kan prøve seg på: Tørrfiskbanking, kornkverning, brødbaking, og det vil også bli demonstrasjoner av historisk matlaging, m.m.

Det vil selvsagt være matservering, og det vil også være smaksprøver til publikum.

Pris: Voksne 100,- Barn 50,- Familie 250,-

 

Les mer her!

Da er det tid for Oktober-FEST i HORTEN! : )

 

Fra 2 - 3 oktober braker det løs med Oktober-fest på Horten Torg! Innendørs i et stort oppvarmet telt, plassert midt på torget i Horten blir det

 

god stemning denne første helgen av oktober.  Det bys på Ompa underholdning, Katalysator og ellers overraskelser på underholdningssiden.

 

 

Mat med inspirasjon fra Tysklang blir tilbudt. Alle ønskes velkommen til en fantastisk høsthelg på torget i Horten.   Det starter klokka. 18.00

til 01.00.  

 

, Skien

Vi har tidl hat en suksessblogg med mange tusen lesere/følgere. Vi håper også på suksess med denne nye bloggen Ta kontakt med oss på mail: telemark_2015@hotmail.com

Kategorier

hits